Billiga hotell priser

Hotell i Salbohed

De billigaste hotellen i Salbohed och Salboheds närområde. Här du hittar en sammanställning av billiga Hotell i Salbohed på nätet. Vi jämför svenska hotellpriser från alla stora hotellkedjor i Salbohed. När du vill bo och boka billigt på Hotell i Salbohed så har du hittat rätt! Vårt mål är att samla alla billiga Salbohed-hotell på Internet.

Sök hotell i Salbohed här

Sökruta:

Billiga Hotell i Salbohed:

Salbohed Gården Bed & Breakfast

Salbohed Gården består av flera byggnader som ligger utspridda över ett skogrika område. Det finns idrottsplan och minigolfbana. Har rum för 2 personer, familjrum och lägenheter. Rummen är stora och stämningsfulla. Har även konferensutrymmen med projektor, projektorduk, whiteboard. Trådlöst datanät finns i samtliga fastigheter. Hotellet Salbohedgården bed & breakfast ligger på Kopparbergsvägen 40 i Salbohed. Bästa priser från ca 445 – 495 kronor / natt.

Läs mer, karta, priser, boka, fakta mm...

Du kan fortsätta jämföra priser på Hotell i Salbohed via nedanstående länkar:

Vårt mål är att lista de bästa svenska hotellpriserna, erbjudande, paket, hotellrum mm i Sverige. Hitta och boka billiga Hotell i Salbohed för konferens, semester, aktiviteter, övernattning, bad, boende, bröllop, logi, weekend etc. Vi listar billigt boende i Sverige från det stora kedjorna och sajterna. Bo bra och prisvärt över hela Sverige med bra standard.